/Files/images/big-00330555.jpg


Випускний бал - 2021

Промчали роки.

Від землі в вас сила

Земля зростила дочок і синів

А школа всіх вас мудрості навчила,

Терпіння й доброти від вчителів!

/Files/images/vipusk/photo_2021-07-01_22-13-48.jpg

/Files/images/vipusk/photo_2021-07-01_22-08-07.jpg

/Files/images/vipusk/photo_2021-06-30_21-29-52.jpg


Випускний бал -2017


Свято прощання зі школою та з дитинством зібрало на подвір’ї Красилівського НВК 27 червня учнів, учителів, батьків, гостей для того, щоб 20 елегантних, вишуканих юнаків та дівчат отримали атестати про повну загальну середню освіту.

/Files/images/vipusk/DSCN0968.jpg

/Files/images/vipusk/DSCN1007.jpg Слова щирих, теплих привітань та напутні побажання звучали з уст директора закладу Медведської Н.О., голови села Альмужної Т.А., директора дитячого будинку «Світанок» Яременка М.А., благодійника закладу Проценко Н.І., ветерана педагогічної праці Кулібаби Н.Г. та інших гостей свята.

/Files/images/vipusk/DSCN0949.jpg

Не залишили байдужими гостей виступи учнів НВК, колишньої дзвінкоголосої випускниці закладу Пужко Іванни, класного керівника Пужко Т.І., батьків випускників.

/Files/images/vipusk/DSCN0977.jpgНайтеплішими були слова подяки, які адресували випускники учителям, працівникам закладу, батькам. Та найбільше схвилював усіх мелодійний, граційно виконаний юнаками та дівчатами традиційний шкільний вальс.

Свято закінчилося, і шкільна домівка провела у широкий світ 20 своїх найкращих дітей. Щасливої, доброї путі вам, дорогі випускники!


Випускний бал - 2016

/Files/images/vipusk/vipusk_2016/DSC_0768.JPGБлагословення на легку дорогу

/Files/images/vipusk/vipusk_2016/DSC_0948.JPGУрочиста мить

/Files/images/vipusk/vipusk_2016/DSC_0888.JPGВітаємо усіх на нашім святі, Воно і смутком й радістю дзвенить, Це свято зрілості і свято розставання І майбуття чудова світла мить.

/Files/images/vipusk/vipusk_2016/DSC_0843.JPGАтестат – документ про освіту, Перепустка в нове життя Посміхайтеся ж, друзі, привітно Кличе юність вперед майбуття.

/Files/images/vipusk/vipusk_2016/DSC_0075.JPGТож сьогодні хочемо сказати: Що будемо ми чесно в світі жити. Творити, мислити, як ви учили нас, Свій край безмежно й віддано любити, Як робить це щодня будь-хто із вас.

/Files/images/vipusk/vipusk_2016/DSC_0790.JPGСпасибі вам, учителі, за душу відкриту, За ласку, турботу, любов, доброту. Живіть довго-довго, милуйтесь цим світом, Хай завжди для вас ніжно квіти цвітуть, Хай щастям і сміхом наповниться дім, За ваші турботи — низький вам уклін!



Випускний бал - 2015

/Files/images/vipusk/DSCN9685.JPGМої батьки, святі мої батьки. Чому так мало, часом, пам’ятаєм. Що невмолимо котяться роки. Коли в краї далекі відлітаєм.

/Files/images/vipusk/DSCN9692.JPGУсе повторюється - радість і печаль, У вас в житті усе ще може бути – Від перших «Здрастуй» до гірких «Прощай», І лиш дитинства світ не повернути.

/Files/images/vipusk/DSCN9693.JPGІ дощ, і сніг, і щастя, і журба – Все буде ще не раз в житті людини, I тільки випускний, святковий бал У кожного із нас один - єдиний.

/Files/images/vipusk/DSCN9697.JPGСпасибі батькам за щирість і ласку За доброту і щедрість, за зоряну казку За витримку вашу, за батьківське слово До вас ми звертаємось знову і знову.

/Files/images/vipusk/DSCN9719.JPGУсе було за одинадцять років в школі: Підказки, жарти, спогади сумні. Усе спливло…і нині в дружнім колі Згадайте ті щасливі й незабутні дні.

/Files/images/vipusk/DSCN9725.JPGВсе починається з дороги Усьому свій надходить час. І поривання і тривоги Продовжать інші після Вас. І кожен хай навіки прийме Цей світ у радощах, журбі… Прекрасний світе, рідна школо, За все що є, уклін тобі.


Випускний бал - 2014


/Files/images/SAM_4382.JPGУ світлу путь дорогі випускники!

/Files/images/SAM_4385.JPGВідповідальна мить

/Files/images/SAM_4390.JPGСлова вітання від першої вчительки Забудько Н.М.

/Files/images/SAM_4396.JPGУсе було за одинадцять років в школі: Підказки, жарти, спогади сумні. Усе спливло…і нині в дружнім колі Згадайте ті щасливі й незабутні дні.



Промайнули літа,
Мов хмаринки за обрій далекий.
І до школи стежина
Протоптана вже у кінець
У руках атестат -
Праця учнів сумлінна й нелегка
Атестат - їхній праці почесний кінець.

Випускники 2013 року

/Files/images/P-HktgX3XSw.jpg

/Files/images/випускники 2.jpg

/Files/images/випускники.jpg


/Files/images/DSCN6692.jpg


Випускники 2012 року


12 травня відбулося свято вручення найважливішого документа для випускників - атестата про закінчення школи. Сонячний настрій зібрав у цей день на шкільне подвір"я випускників, батьків, учителів, учнів та просто охочих подивитися свято.


/Files/images/DSCN6696.jpgДовгоочікувана мить - отримання атестатаЗвучали привітання із вуст директора школи, гостей, батьків, випускників. Цікаво вітали присутніх учні школи, демонструючи свої артистичні здібності.


Схвилював присутніх і виступ класних керівників та випускників.


/Files/images/DSCN6725.jpgПрощавай, рідна школо моя, тільки знай, сумуватиму я За народною традицією, у плавання по житейському морі проводжали батьки дітей по вишитих рушниках, щоб дорога стелилася їм рівна, благодатна і щоб не забували вони ніколи батьківський поріг та рідну школу.

Кiлькiсть переглядiв: 764

Коментарi