• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Пробне зовнішнє незалежне оцінювання – 2014

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання – 2014

2013-12-02

З 1 по 30 листопада 2013 року тривала реєстрація осіб для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні. Із 17 випускників 11 виявили бажання взяти участь у пробному тестуванні. Найпопулярнішими є тести із української мови і літератури, математики, історії України, біології та англійської мови.

Учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання будуть виконувати тести, що відповідають вимогам програм зовнішнього незалежного оцінювання з певних предметів. Зокрема, 22 березня проходитиме пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури, хімії, фізики, російської мови, всесвітньої історії, однієї з іноземних мов (за вибором): англійської, німецької, французької або іспанської, а 29 березня – з математики, історії України, біології, географії, світової літератури.

Пробне тестування відбуватиметься з дотриманням процедур і технологій, що застосовуються під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Після виконання тестових робіт усім учасникам пробного зовнішнього незалежного оцінювання буде видано інформаційний бюлетень із відповідями на тестові завдання та схемами підрахунку балів, на основі яких вони зможуть самостійно визначити тестовий бал.

Результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання будуть оголошені після 5 квітня 2014 року.

Бажаємо успіхів нашим одинадцятикласникам!

Дудник Т.В.,

заступник директора з НМР

Кiлькiсть переглядiв: 168

Коментарi