• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання районного методичного об’єднання вчителів географії з теми «Оцінювання навчальних досягнень учнів на уроках географії»

Засідання районного методичного об’єднання вчителів географії з теми «Оцінювання навчальних досягнень учнів на уроках географії»

2012-02-14

На базі нашого НВК відбувся районний семінар вчителів георгафії . Учасники семінару взяли участь у методичному практикумі: інтерактивну лекцію «Психоемоційний потенціал оцінки: від початкового до високого рівня навчальних досягнень» провела практичний психолог Красилівського НВК Волинець Г.В., методичний тренінг «Особливості методики оцінювання навчальних досягнень учнів на уроках географії» - методист РМК Гуртовенко Г.В.

Учителі відвідали відкритий урок географії в 9 класі з теми «Поняття про соціальну сферу України», який провів учитель географії Кравець С.В.

З особливостями ущільнення навчальної програми з географії, підготовки до ДПА учнів 9, 11 класів та проведення навчальної практики з географії в 2011-2012 навчальному році учасників семінару ознайомив методист навчально-методичного кабінету природничих дисциплін КОІПОПК Совенко В.В.

У ході роботи семінару Кравець С.В., учитель географії Красилівського НВК, та Совенко В.В., методист КОІПОПК, презентували навчальний посібник курсу за вибором «Фізична та економічна географія Київської області» для 8, 9 класів.

Кiлькiсть переглядiв: 113

Коментарi