Короткий огляд подій березня

2014-03-31

Короткий огляд подій

20.03 37 учнів 2-10 класів навчально-виховного комплексу взяли участь у Міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру».

21.03 Ясініцький Р., учень 8 класу, та Музиченко Т., учениця ІІ-Т курсу (11 класу), взяли участь у спортивних змаганнях із настільного тенісу серед команд загальноосвітніх навчальних закладів району.

21.03 На базі нашого навчального закладу відбувся районний семінар-практикум для вчителів трудового навчання. Вчитель Пилипенко О.С. провів відкритий урок із трудового навчання у 5 класі з теми: «Збір інформації про виріб. Складання та оздоблення найпростішого виробу з сировини».

21.03 Відбулося заняття майстер-класу вчителя початкових класів Забудько Н.М. з теми «Творчий підхід до формування й розвитку навички читання молодшого школяра», в якому брали участь учителі початкових класів Халупа І.В., Баранівська Н.П., а також педагоги з інших навчальних закладів.

25.03 Танцювальний ансамбль учнів нашого НВК у складі Кучера В., Орлівського Н., Альмужної А., Дудник Т., Забудько Д., Денисюк Ю., Вуйко А., Шарандак Д., Коваленко О. та Зінорук А. відстоював честь навчального закладу у конкурсі кліпів «Музична феєрія» (за напрямком РАДОС «Крона») та вибороли почесне ІІ місце. Вітаємо з перемогою!

Протягом березня були проведені загальношкільні інформаційно-пізнавальні години:

§ 04.03 підсумки ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та творчих конкурсів (підготувала Кравець П.О.);

§ 11.03 галерея мистецьких творів Кобзаря (підготувала Халупа І.В з учнями 2 класу);

§ 18.03 до Всесвітнього дня поезії (підготувала Єфіменко П.І.).

Кiлькiсть переглядiв: 118

Коментарi