Тиждень толерантності

2014-12-08

У Красилівському НВК з 1 по 5 грудня був проведений тиждень толерантності. Протягом тижня учні 1-11 класів брали участь у запланованих заходах.

Перший день Тижня розпочався створенням вісника толерантності «Чому буває кепський настрій…». Усі учні мали можливість написати ті слова, які, на їхню думку, пояснюють те, чому саме буває у них «кепський» настрій. Ось деякі з них : «тому що бувають погані оцінки», «тому що сперечаюся з батьками та оточуючими», «від життєвих «сюрпризів»», «забирають телефон», «коли забуваю книгу», «коли не дружать» .

Наступним кроком цього дня було створення паркану відвертості «Особливо мені подобається, коли люди, що оточують мене,…». Учні та вчителі продовжували речення різними словами: розуміють, поважають, вибачають, цінують, усміхаються, допомагають, люблять спілкуватися, милосердні, дружелюбні.

Відбулася виставка малюнків «Моя планету без зла», у якій взяли участь учні 1-5 класів.

Працювала шкільна пошта «Пошта добрих слів». Слова доброти учні адресували своїм мамам, татам, бабусям, учителям та найкращим друзям.

Третього дня учні 6-8 класів створювали колаж «У світі толерантності».

Для покращення настрою була проведена «Весела перерва», тобто соціальним педагогом та практичним психологом були підготовлені веселі пісні про дружбу і толерантність, які учні мали можливість прослухати на перервах.

Протягом другого дня тижня толерантності було створено емблему толерантності.

Волонтери, учні 8 класу, провели флеш-моб «Подаруй світу посмішку».

У передостанній день тижня толерантності відбулася виховна година «Ми - дружній клас», працювала скринька довіри – напиши лист, який починався б словами «Мені приємно сказати тобі, що…».

Завершився тиждень толерантності проведенням гри КВЕСТ для учнів 6 та 8 класів.

Забудько О.М., соціальний педагог Волинець Г.В., практичний психолог

Кiлькiсть переглядiв: 183

Коментарi