Ой хто, хто Миколая любить?

2014-12-17

/Files/images/2014-mjk.jpg

Світ, у якому ми живемо, цікавий, незвіданий, казковий. Є в ньому місце дрібним комашкам і великим, малим звірятам, пишним травам і запашним квітам, сонцю ясному і місяцю блідому, а головному – найрозумнішим істотам на землі – людям.

Є в нашого народу чудові традиції.

Колядки, щедрівки, є і вечорниці.

Ось настав чудовий день,

Повний сонця і пісень,

Повний пахощів для друзів,

Що зібрав їх в дружнім крузі.

Розказати хочем нині,

Як у нашій Україні

Ми святкуєм Миколая!

День Святого Миколая відчиняє двері в новорічно-різдвяні свята та запалює вогні новорічних ялинок. У ніч із 18 на 19 грудня з небес спускається Святий Миколай. Заходить туди, де живуть слухняні діти, і кладе під подушку подарунки. Діти його чекають, кличуть.

Учні початкових класів нашої школи також вирішили покликати Миколая в гості. У святково прибраному залі, навкруг красуні-ялинки, зібралися Сніжинки, Зайчики, Ведмедики, Білочки, Лисички, Зірочки, Вовчики, Котики і Песики, які з нетерпінням чекали дива. А щоб диво відбулося і до малечі прийшов Святий Миколай, діти підготували веселі пісні, театралізовану виставу, запальний танок. А скільки віршиків звучало!

І диво відбулося – Миколай не тільки приніс подарунки кожному із дітей, а й побажав усім присутнім здоров’я, злагоди, щастя, успіхів у навчанні, а найголовніше – миру.

А завершилося свято веселою дискотекою.

Хотілося б додати, що на виступ дітей прийшли подивитися їхні батьки та старші братики й сестрички. А всіх у залі привітали із новорічно-різдвяними святами директор школи Марчук П.П та заступник директора з НВР Кравець П.О., яка також підвела підсумки навчання і виховання учнів початкових класів за І семестр.

Баранівська Н.П.,

класний керівник 4 класу

Кiлькiсть переглядiв: 157

Коментарi