Цікава поїздка

2012-11-18

Серед видатних діячів світової культури почесне місце належить Миколі Васильовичу Гоголю, класику російської літератури з українським корінням. Геніальний майстер художнього слова, він створив великі твори, що й сьогодні підкорюють читачів і глядачів актуальністю піднятих проблем, глибиною й правдивістю створених образів, силою

творчого узагальнення життя, поетичною довершеністю.

Кожна нова епоха по-своєму сприймає М.Гоголя, але головним залишається те, що ніхто не буває байдужим до його творчості.

Так трапилося і цього разу, коли ми, учні 6-9 класів, чудового недільного дня відвідали театр ім. Саксаганського у місті Білій Церкві, переглянувши соціальну комедію «Ревізор». Нас вразило все: незбагненна театральна атмосфера, чудова, майстерна гра акторів, незвичайні декорації; осучаснені костюми дійових осіб, величне музичне оформлення. Та найголовнішим було те, що ми вкотре відкрили для себе великого Гоголя, неперевершеного майстра сатири. Ми аплодували з усіх сил і щиро дякували вчителю світової літератури Наталії Олександрівні за організацію мистецької поїздки.

Учень 8 класу Медведський Владислав
Кiлькiсть переглядiв: 133

Коментарi