Військово-польові збори

2015-04-20

/Files/images/Изображение 629.jpg

Протягом трьох днів: 15, 16 та 17 квітня хлопці та дівчата ІІ-М курсу (11 класу) проходили польові збори. 15 квітня запам’яталося нам важкою та виснажливою фізичною підготовкою на базі нашого навчального закладу. Другий день військово-польових зборів проходив у с.Бесідці. Запекла боротьба велася між учнями нашого та Бесідського НВО у метанні гранати. Показавши приблизно рівні результати, було вирішено провести футбольний матч для виявлення кращих. Спочатку у грі переважали красилівчани, забивши два швидких голи, та суперники не здавалися і за короткий час гру було завершено нічиєю 3:3. Цей день завершився маршем до Красилівки, під час якого ми піднесено співали бойові пісні.

І ось настав останній день навчально-польових зборів. Він проходив у Розкішнянському лісі. На навчання були зібрані одинадцятикласники шкіл району, яких було поділено на дві команди. Нам випало завдання захищатися, розпочалася підготовка до оборони. Усім була виділена позиція, на якій учень повинен був викопати окоп та замаскувати його. Найкращим у цьому виді змагань виявився Даниленко Михайло.

Згодом до нас приєдналися офіцери із Білоцерківської військової частини, які продемонстрували техніку поводження із автоматом та його будову.

Потім усі куштували смачну солдатську кашу.

Досвід, здобутий на навчально-польових зборах, загартує кожного з нас.

Дудник Роман,

учень ІІ-М курсу (11 класу)

Кiлькiсть переглядiв: 118

Коментарi