• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Прощавай, Букварику, наш найкращий друже! Ми тобі, Букварику дякуємо дуже!

Прощавай, Букварику, наш найкращий друже! Ми тобі, Букварику дякуємо дуже!

2015-05-21

/Files/images/hqdefault.jpg

Буквар – книжка особлива для кожного з нас, адже саме з неї починається дорога у світ знань.

21 травня в учнів 1 класу відбулося свято прощання із Буквариком. До цього заходу дітки старанно готувалися. У святково прибраній актовій залі учні розповідали цікаві віршики про усі букви веселої абетки, які супроводжувалися мультимедійною презентацією.

На свято першокласників завітали усі ті, хто був з ними протягом усього навчального року. Це вчителі та учні початкових класів, батьки, бабусі й дідусі, сестрички та братики, адміністрація школи.

У гості до дітей завітали також їхні нові друзі Читанка, Математика, Рідна мова. А також малята зустрілися з казковими героями: Котиком, Ведмедиком, Лисичкою, ролі яких майстерно виконували учні 5 класу. Казкова атмосфера не залишила байдужим нікого.

Подякували першокласники не лише Букварикові, а й своїм батькам. Це вони ділили їхні перші невдачі, раділи їхнім успіхам. А Букварику, роль якого виконував Кучер Владислав, було дуже приємно за першокласників, які всі без винятку навчилися гарно читати.

Промайнув швидко навчальний рік у школі. Всі дітки підросли не лише духовно, але й фізично, багато чого навчилися і цьому підтвердженням став відеофільм про їхній перший навчальний рік.

Своїми знаннями діти завдячують своїй першій учительці Наталії Миколаївні Забудько, яка стала їм другою мамою, другом, та мудрим наставником. На завершення свята заступник директора з НВР Кравець Павлина Олександрівна вручила учням диплом випускника першого класу.

Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. Гарної вам мандрівки стежками знань, маленькі школярі!

Шульга О.П.,

вчитель початкових класів

Кiлькiсть переглядiв: 515

Коментарi