День Батька

2015-09-21

У третю неділю вересня в Україні відзначається Всенародний День Батька. Так і в нашому навчальному закладі 21 вересня була проведена акція до Дня Батька.

У цей день учні та вчителі мали можливість подарувати теплі слова своїм батькам . Адже батьки найдорожчі на землі люди для кожного з нас. Завдяки їм ми з’являємося на світ, отримуємо путівку в життя і весь час потребуємо підтримки. Роль батька у вихованні дітей має велике значення, оскільки асоціюється з силою , досвідом і мужністю. Для більшості з нас батько – опора у всих життєвих справах.Від його участі залежать наші успіхи, адже навіть завдяки моральній підтримці ми здатні звернути гори і добитися бажаних результатів.

Ось деякі вислови: «люблю тата», «я люблю тебе, тату», «любити так, як тато, більше ніхто не може», «ти в мене найкращий і найрідніший», «я хочу, щоб ти довго жив», «будь завжди здоровим» та багато іншого.

Також усі бажаючі могли ознайомитися з цікавими висловами відомих людей про батька: «Як тато скаже, так по маминому і буде», «Будь –хто може стати батьком, але лише особливий стає татом», «Дитині потрібні не повчання батька, а його приклад».

Волинець Г.В., практичний психолог

Забудько О.М., соціальний педагог

Кiлькiсть переглядiв: 102

Коментарi