• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Акції «День позитиву» та «Ми обираємо життя!»

Акції «День позитиву» та «Ми обираємо життя!»

2015-09-28

28 вересня 2015 р. у Красилівському НВК відбулася акції «День позитиву» та «Ми обираємо життя!»

Протягом дня волонтери працювали на майданчику «Сонце сховалося у кожному!», вони фарбами малювали «смайлики» на руках усіх бажаючих, таким чином примножуючи позитивний настрій учасників. У процесі малювання художники-волонтери говорили про те, що сонячний настрій залежить не тільки від погоди, а й від посмішок людей, хороших вчинків, добрих справ, приємних випадків. Кожна людина може сяяти, як сонце, та дарувати тепло і радість оточуючим.
Волонтери працювали біля «Колекції теплих слів», вони колекціонували теплі слова, слова-побажання, позитивні вислови учнів, педагогічних працівників.

важливими випадками, гарним настроєм, позитивними емоціями тощо.

Із задоволенням діти за допомогою широкого пензля наносили на долоню обраний колір фарби, залишаючи свій відбиток на плакаті «Ми голосуємо за життя!», тим самим проголосувавши «За життя!»

людина може сяяти, як сонце, та дарувати тепло і радість оточуючим.
Волонтери працювали біля «Колекції теплих слів», вони колекціонували теплі слова, слова-побажання, позитивні вислови учнів, педагогічних працівників.

Високу активність проявили учні, беручи участь у метафоричній грі «Зробимо життя кольоровим». Усім учасникам «будівники «дороги життя» пропонували розфарбувати чорно-білу «дорогу» різними кольорами, які асоціюються із приємними та

Щоб «дерево життя» розпустилося, учасники акції писали на «листочках», за що вони люблять життя, потім волонтери прикріплювали ці «листочки» до «дерева життя». Вправа змусила кожного задуматися про цінність життя, його красу та багатогранність.

Заключним етапом акції стала "Корзина відгуків", у якій учні нашого закладу залишали свій відгук про "День позитиву".

Волинець Г.В., практичний психолог

Забудько О.М., соціальний педагог

Кiлькiсть переглядiв: 100

Коментарi