• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Спасибі вам, мої учителі, що ви були і є в моїй душі…

Спасибі вам, мої учителі, що ви були і є в моїй душі…

2015-10-02

/Files/images/svyata/den_uchitelya_2015/DSCN0174.JPG

У партитурі вічного буття,

Яку ніколи двічі не зіграти,

Є дні, яким судилось забуття,

А є прекрасні, незабутні дати.

/Files/images/svyata/den_uchitelya_2015/DSCN0185.JPG

Один раз на рік, у найпрекраснішу пору, коли шелестить падолистом осінь, снує мереживо бабиного літа, а над землею пломеніють різнобарвні квіти, приходить чудове свято – День учителя!

Учитель – професія унікальна. Від переконань учителя, його світогляду, педагогічного таланту й майстерності, його вміння передавати свої знання та сформувати у своїх вихованцях активну життєву позицію залежить те, яким виросте нове покоління.

Випускники школи на все життя запам’ятовують своїх учителів – вимогливих, але по-батьківськи чуйних. Це вони, шкільні вчителі, вчать читати й писати, розуміти прекрасне, палко любити свій народ і Батьківщину.

Тому 2 жовтня, напередодні професійного свята, за традицією учні нашої школи вітали своїх наставників.

У виконанні учнів молодших класів Кулибаби Анастасії і Гінди Софії та учнів основної школи Барганівської Анни, Альмужної Анни, Яструба Дмитра звучали пісні, а танцювальний колектив І-М курсу подарував трепетний танець.

/Files/images/svyata/den_uchitelya_2015/DSCN0152.JPGУчні випускного ІІ-М курсу запросили на захоплюючу гру «Я люблю Україну!», де змагалися команди у цікавих конкурсах з української мови, історії України, конкурсі «Вгадай мелодію» та ерудит-тестах.

По закінченню свята усіх було запрошено на квіткову виставку, організовану для працівників школи учнями 1-11 класів.

Учителі і всі присутні у цей день у закладі на короткий час забули про свої буденні турботи і щоденні проблеми та провели приємні хвилини відпочинку.

Дудник Владислав,

учень ІІ-М курсу (11-М класу)

>

Кiлькiсть переглядiв: 147

Коментарi