• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Експрес-гра «Я – громадянин України»

Експрес-гра «Я – громадянин України»

2015-10-20

/Files/images/kartinki/pwpt.pp.ua-Ja_gromadjanin_Ukrajini.jpg

20 жовтня 2015 року на базі Ставищенського районного центру дитячої та юнацької творчості в рамках діяльності РАДОС «Крона» по напрямку «Почни з себе» була проведена районна експрес-гра «Я – громадянин України». У виховній справі взяла участь учнівська команда і нашого навчального закладу. Метою даної виховної справи є виховання почуття поваги та гордості до рідного краю і народу, приналежності до української нації, відчуття себе громадянином України, шанування державних символів, любові до культури свого народу.

Конкурсна програма передбачала проведення гри у формі експрес-подорожі по станціях-зупинках. На кожній із станцій командам було запропоновано дати відповіді на питання та виконати завдання щодо державної та народної символіки України, звичаїв та традицій народу, пам’ятних місць та видатних постатей нашої країни, загальнолюдських цінностей та моральних якостей справжнього громадянина України.

Після підведення підсумків наша команда посіла ІХ місце. Але ми не засмучуємося, бо дізналися багато цікавого та повчального для себе. Сподіваємося, що у інших заходах покажемо кращий результат.

Щербина Анастасія,

учениця 9 класу

Кiлькiсть переглядiв: 127

Коментарi