• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Учитель року – 2016 Вітаємо з перемогою у І (районному) етапі всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2016» у номінації «математика» Полотняк Надію Володимирівну

Учитель року – 2016 Вітаємо з перемогою у І (районному) етапі всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2016» у номінації «математика» Полотняк Надію Володимирівну

2015-11-30

/Files/images/Фото учасника.jpg

Щоранку, поспішаючи до школи, вона бачить новий день у розквіті краси й сили, а ще у своїх вихованцях, які кличуть до пізнання істини. Надія Володимирівна щаслива людина, бо має можливість спілкуватися із гамірливою, непосидючою дітворою, віддавати їй свої знання, виховувати в них віру в щасливе майбутнє.

Для неї професія вчителя – це постійний пошук, невпинний рух уперед, а ще розвиток пізнавальної активності учнів, логічного мислення та творчої уяви.

Для того щоб іти в ногу з часом, педагог застосовує різноманітні освітні новації, а також такі підходи у навчанні, як: створення умов для самостійної роботи, організація дослідно-пошукової діяльності, виконання індивідуальних завдань, створення проблемних ситуацій, формування наукового мислення школярів.

Найбільшою нагородою для Надії Володимирівни є, звичайно, досягнення учнів, навіть якщо вони й незначні.

А тепер про особисте. Полотняк Н.В. має прекрасну родину, гордиться дітьми. Донька Анастасія цьогоріч стала першокласницею, тому заново починає педагог хід лабіринтами шкільних наук. Має захоплення – це вишивання. Воно дає мені можливість не лише відпочити, впорядкувати розхристані думки, а й створити затишок у оселі. Не любить нещирих, підступних людей, бо ж сама спокійна, виважена, товариська, у роботі - відповідальна.

Кравець П.О.,

заступник директора з НВР

Кiлькiсть переглядiв: 174

Коментарi