Загальношкільні батьківські збори

2015-11-06

6 листопада у навчально-виховному комплексі відбулися загальношкільні батьківські збори, які зібрали, на превеликий жаль, надзвичайно малу кількість батьків. Заступник директора з НВР Кравець П.О. зробила аналіз навчально-виховного процесу з української мови у закладі, проаналізувавши рівень знань учнів 5-11 класів за результатами контрольного зрізу (диктанту). Крім того, вона зупинилася на особливостях проведення у цьому навчальному році державної підсумкової атестації у 4, 9, 11 класах та звернула увагу присутніх на календарний план проведення ЗНО 2016 року.

Директор НВК Марчук П.П. ознайомив батьків із підсумками участі учнів НВК у І (шкільному) етапі всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів і назвав прізвища тих школярів, які представлятимуть заклад у ІІ (районному) турі випробувань. Також висловив щиру вдячність батькам учнів-переможців та сподівання на підтримку їх із даного питання.

Цікавим був і виступ психолога закладу Волинець Г.В., яка порушила питання виникнення конфліктів між учнями, учнями та вчителями, батьками та вчителями та дала поради щодо можливостей їх вирішення. Окрім питань навчально-виховного процесу, голова батьківського комітету НВК Медведська Н.О. запропонувала затвердити Положення про батьківський комітет та прозвітувала про надходження та використання коштів батьківського фонду. По кожному питанню зборів були прийняті рішення.

Кiлькiсть переглядiв: 104

Коментарi