Короткий огляд подій місяця

2013-02-01

15.02 На базі нашого навчального закладу відбувся районний семінар-практикум для вчителів математики. Учитель Полотняк Н.В. провела відкритий урок з алгебри у 7 класі на тему: «Графік функції. Графічний спосіб задання функції», а Лавренюк С.П. провела практичне заняття із учителями вищої категорії на тему: «Розв’язування функціональних рівнянь».

15.02 На базі нашого навчального закладу відбувся методичний практикум для вчителів історії району з теми «Музейна педагогіка», який провела Кулібаба Н.Г.

21.02 Альмужна Анна, Забудько Дарина (3 клас), Яструб Дмитро (5 клас), Пужко Іванна (8 клас) та Кучер Богдан (ІІ-Т курс) відстоювали честь нашого навчального закладу у ІІ (районному) етапі конкурсу художнього читання «Козацьке слово». Кучер Б. показав відмінні результати та здобув перемогу серед учнів 9-11 класів, а Пужко І. зайняла почесне ІІ місце у віковій категорії учнів 5-8 класів.

21.02 було проведено «Козацькі забави» для старшокласників, присвячені Дню захисника Вітчизни.

22.02 відбувся «Лицарський турнір» між збірними командами хлопців 5-8 класів.

26.02 команда нашого навчального закладу взяла участь у командному чемпіонаті району з інтелектуальних ігор «Інтелект-2013».

28.02 було проведено тематичний вечір для учнів І-Т та ІІ-Т курсів з нагоди Дня святого Валентина.

28.02 учні 3 та 9 класів взяли участь у Всеукраїнському учнівському конкурсі юних суспільствознавців «Кришталева сова»

Кiлькiсть переглядiв: 90

Коментарi