Хвилююча зустріч із волонтером

2016-03-09

/Files/images/svyata/DSCN0628.JPG

9 березня 2016 року в приміщенні актового залу Красилівського НВК відбулася зустріч усієї шкільної родини з волонтером Білоцерківської групи, доцентом Білоцерківського національного аграрного університету, нашим земляком Яковенком Олександром Миколайовичем. Учасниками зібрання також були голова села Альмужна Т.А., секретар сільської ради Зубченко Т.М., отець Ростислав.

Це була вже не перша така зустріч у стінах нашого закладу. 15 серпня 2015 року, напередодні річниці незалежності України, Олександр Миколайович відвідав нашу школу разом із бійцями батальйону «Айдар», учасниками АТО, а також учасниками військового параду, який мав відбутися у Києві. Тому вдруге шкільна родина зустріла волонтера не менш тепло та привітно.

Протягом однієї години ми мали змогу детально ознайомитися з діяльністю та роботою його волонтерської організації, дізнатися про те, у яких непростих умовах несуть службу військові в зоні проведення АТО, пройнятися тими проблемами, з якими доводиться нині боротися нашим захисникам Вітчизни. Особливістю цієї зустрічі були фотопрезентація та відеоматеріали, відзняті самим Олександром Миколайовичем. Вони допомогли нам осягнути все те, що роблять волонтери для тих, хто на Сході України захищає терени нашої Батьківщини.

Слова подяки звучали з вуст учнів навчально-виховного комплексу, директора закладу Марчука П.П. Вони вкотре засвідчили одностайність думок у важливості підтримки й наданні допомоги тим, хто боронить нашу землю від ворога. Із вдячністю та теплотою передали школярі щирі, сердечні побажання воїнам у вигляді малюнків, сувенірів-оберегів, листів, а жителі села зібрали продукти харчування.

Нехай ніколи не міліє криниця душі людської, адже наша допомога - підтримка тим, хто бореться за мир і єдність держави.

Медведський Владислав,

учень ІІ-М курсу (11 класу)

Красилівського НВК

Кiлькiсть переглядiв: 118

Коментарi