• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Незабутня зустріч із творчими людьми

Незабутня зустріч із творчими людьми

2013-01-23

/Files/images/DSC02264.JPG

23 січня в нашому навчальному закладі відбулася зустріч із представниками Всеукраїнської творчої спілки «Літературний форум» та «Український клуб». На зустрічі були присутні Олексій Усачів – голова секретаріату «Українського клубу», Роман Кухарук – голова правління секретаріату «Українського клубу», Олександр Драндар – голова правління Всеукраїнської творчої спілки «Літературний форум» і наша місцева поетеса Тетяна Костянтинівна Іванчук.

Познайомившись ближче з нашими гостями, ми довідались, що О.Драндар пише не лише вірші, а й прозу, пісні, грає на гітарі та має 3 книжки. Особливо запам’яталася його поезія про батьківщину Акармар в Абхазії.

Припав до душі нам і Роман Кухарук, адже в нього особливий тип письма: чіткий, лаконічний, а у коротких рядках міститься глибокий зміст. Наприклад, один з його висловів: «Мабуть, найдорожче на цьому світі мати крила, а бути мухою», натякає на важливість творчої людини в житті себе реалізувати.

Також перед нами виступала місцева поетеса Т.Іванчук, що готує до друку уже другу свою збірку.

Спілкування з цими людьми проходило в цікавій діалогічній формі. Учні, що брали участь у діалозі, запропонували цікаві запитання й були нагороджені збірками віршів поетів «Українського клубу».

Зустріч була дуже насиченою й залишила по собі захоплюючі враження, адже не так і часто випадає можливість поспілкуватись із творчими людьми. На пам’ять про себе поети залишили свої збірки нашій бібліотеці, а «Літературний форум» подарував декілька портретів Т.Г.Шевченка. Маємо надію, що такі заходи будуть проводитися частіше.

Учень 11 класу (ІІ-Т курсу)

Степанюк Роман

Кiлькiсть переглядiв: 132

Коментарi