• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ВІТАЄМО КОМАНДУ УЧАСНИКІВ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ «СОКІЛ» («ДЖУРА»)

ВІТАЄМО КОМАНДУ УЧАСНИКІВ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ «СОКІЛ» («ДЖУРА»)

2016-04-20

Минулого тижня учні нашого закладу взяли участь у І (районному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Метою гри є виховання юних патріотів України на засадах гідності, високої самосвідомості та активної громадської позиції, здорового способу життя духовно багатої та фізично розвиненої особистості.

Наша команда, яку представляли командир Яструб Д. та учасники Татаркан Р., Забудько Б., Вуйко А., Шарандак Д., Коваленко О., Плахотнюк В., Ясініцький Р., Олішевський С., Левчук М., Ткаченко Б., брала участь у змаганнях та конкурсах військово-спортивного, туристсько-краєзнавчого, культурно-інтелектуального та патріотичного спрямування, в ході яких відбувався відбір кращих роїв. Більшість конкурсів передбачали командну участь, але були і такі, що визначали особисті результати. Взагалі ця гра дуже корисна, адже виховує у дітей і молоді патріотичний дух, випробування загартовують хлопців та дівчат фізично і морально, вони вчаться працювати у команді та отримують багато знань із різних галузей.

Щоденні тренування показали нашу команду «Гайдамаки» гідним суперником.

Змагання для представників нашого рою розпочалися із «Військового впоряду».

Потім ми проходили смугу перешкод, вчилися надавати першу долікарську допомогу та варили козацьку страву.

Пишаємося тим, що наша команда користувалася повагою та авторитетом серед організаторів та учасників гри. Рої інших шкіл ставилися до нас як до чесного та достойного суперника.

Незалежне журі відзначило високий рівень підготовки рою Красилівського НВК та присудило нам почесне II місце. Висловлюємо щиру подяку вчителям, які допомагали у підготовці команди «Гайдамаки» до конкурсу: вчителю історії Коберник Я.В., вчителю фізичної культури Іваненку С.В., вчителям предмета «Захист Вітчизни» Ваганову Л.Л. і Кравцю С.В. та педагогу-організатору НВК Бецман О.Г.

Шарандак Діана, учениця

І-М курсу (10 класу)

Кiлькiсть переглядiв: 126

Коментарi