Свято родини

2016-05-17

/Files/images/svyata/DSCN0866.JPG

Нічого немає у світі найдорожчого для людини, ніж її сім'я. Любов рідних людей особливо потрібна нам у скруті або хворобі, вона надає сили подолати невдачі й відчай, прихилити до себе долю. А як приємно розділити з родиною радість, святкувати перемогу, відчувати, що твої батьки залишаються з тобою.

15 травня - Всесвітній день родини

Це свято встановлене в 1993 poці Генеральною Асамблеєю ООН для того, щоб об'єднати родини всього світу й привернути увагу громадськості до багатьох проблем ciм’ї .

ООН розглядає сім'ю як основний елемент суспільства, тому, вважають в організації, коли зневажаються права однієї ciм’ї , під загрозою знаходиться все людство. Проголошення міжнародного дня ciм’ї стимулювало проведення ряду пропагандистських заходів, включаючи національні дні родини.

Жодна нація, жодне цивілізоване суспільство не обходилися i не зможуть обійтися без сім’ї. Сім'я - це основа основ i для кожної людини i для кожної держави. У нашій державі теж споконвічно складалися традиції, спрямовані на зміцнення сімейних, родинних зв'язків, відповідальності батьків за виховання дітей. Адже буде жити сім'я - буде жити й процвітати Україна.

Учні 3-4 класів підготували інформаційно-пізнавальну годину під назвою «Тільки родина, як зірка єдина, твій порятунок, надійний причал».

Під час виступу діти наголосили, що однією з найбільших цінностей людини є любов. Саме в ній відкривається людська особистість, радість применшення себе заради того, кого любиш, радість продовження себе. Усе це втілилося в такому соціальному інституті як родина, сім'я.

Учні розповіли про свої рідних, продемонстрували, чим славляться їхні родини.

А завершилося свято переглядом світлин родин учнів нашого закладу.

Халупа І.В., учитель початкових класів

Кiлькiсть переглядiв: 87

Коментарi