• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Конкурс художнього читання «Козацьке слово»

Конкурс художнього читання «Козацьке слово»

2013-02-14

/Files/images/P2140981.JPG

Хто такі козаки? Якими вони були? Яка їхня роль у історії нашої держави? Відповіді на ці запитання шукали учні нашого закладу, наполегливо готують до конкурсу художнього читання «Козацьке слово», який відбувся 14 лютого.

Активними його учасниками були учні початкових класів, вони натхненно читали вірші про гордих синів вільних степів, сміливих, витривалих, вольових козаків. Найбільшу ж майстерність продемонстрували учениці 3 класу Альмужна Анна та Забудько Дарина.

Серед учнів 5-8 класів найбільш підготовленими були учні 5 класу. Виразність читання про справжніх, гордих лицарів доповнював їхній український одяг. Учні демонстрували майстерність у виразному читанні напам’ять не лише віршів, а й прози. Справедливу перемогу в цій категорії здобув учень 5 класу Яструб Дмитро та учениця 8 класу Пужко Іванна.

Вразив усіх присутніх своїм натхненним художнім читанням великого прозового уривка про Івана Сулиму учень ІІ-Т курсу Кучер Богдан.

Отож пам’ятаймо про найславетнішу сторінку нашої історії – козацьке лицарство, і дізнаваймося про їх доблесть не лише готуючись до конкурсів, а й для знання власної історії.

Заступник директора з НВР

Кравець П.О.

Кiлькiсть переглядiв: 90

Коментарi