Успіхи першокласників

2016-05-24

/Files/images/1_veresnya/DSCN9901.JPG Привітним, затишним і світлим зустрів клас дітей, які вперше переступили поріг школи цього навчального року. А навкруги все таке цікаве: спортивний зал, бібліотека, музей, багато класних кімнат, стенди, парти…

А скільки запитань відразу можна було прочитати в очах першокласників! «А яка вона перша вчителька?», «А чи навчуся я швидко читати?», «А мені будуть давати говорити все, що я хочу?» «А мені буде цікаво?»

Та перший рік промайнув, як один день. Були радості, були сльози. Проте дітям було цікаво. Адже із кривих паличок і кружечків із часом писалася гарна літера, а із звуків складалося слово, далі речення. І ось уже учні ходять до бібліотеки і читають художню літературу. Пишуть речення, тексти.

З упевненістю можна сказати, що учні 1 класу справилися з програмою. Майже всі читають виразно, словами і реченнями. Та найкраще це роблять Полотняк Анастасія, Борщ Марина, Краснов Аркадій. Мають гарний почерк Полотняк Анастасія, Коростіль Вікторія. Математичні здібності має Краснов Аркадій. Добрі результати у навчанні показав і Дудник Олексій. Не відстають від усіх Зайчук Назарій і Панасюк Анжеліка.

Протягом року учні разом із батьками створювали навчальні проекти. Гідної уваги заслуговують проекти Коростіль Вікторії, Дудника Олексія, Полотняк Анастасії.

А які вони всі артистичні! Учні нашої школи, а також батьки і дорослі, слухали із задоволенням, як першокласники співають і декламують вірші. А як, по-дорослому, танцюють вальс!

/Files/images/svyata/ostanny_dzvnok/DSCN0901.JPG

Отже, не дарма пройшов рік навчання у 1 класі. Всього навчилися. А скільки ще навчаться! Адже попереду ціле майбуття!

Тож побажаю майбутнім другокласникам і їхнім батькам міцного здоров’я, успіхів у навчанні, натхнення, бажання, терпіння! В добру путь, дорогі діти!

Баранівська Н.П., класовод 1 класу
Кiлькiсть переглядiв: 200

Коментарi