• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Розпочинається новий навчальний рік

Розпочинається новий навчальний рік

2016-09-01

/Files/images/kartinki/5adf439caa34.jpg

Продзвеніла веселкова карусель теплого літа, зібрано багатий урожай хліба, у садах доспіли яблука і сливи. А 1 вересня знову зібрало нас у рідному колі.

Вересень починається святом знань, просвіти, науки. Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі. Наче все вперше – і слово, і музика, і дзвони душі. У цей святковий і, по суті, новітній день кожна мати чи батько, дідусь чи бабуся прокидається якнайраніше, аби неодмінно провести свою дитину до школи – якщо не за ручку, то ідучи поруч, або проведе поглядом і стоятиме довго – аж до поки видно її дитя.

/Files/images/1_veresnya/DSC04762.JPGРозпочинався новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він став для милих першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступають на незвіданий шлях. Не менш важливим він є і для одинадцятикласників, яким зовсім скоро доведеться обирати професійну стезю.

/Files/images/1_veresnya/DSC04794.JPGУ цьому навчальному році Красилівський НВК радо відкрив двері для 11 першокласників. Маленькі, цікаві, трішечки наполахані загальною увагою, діти туляться до своїх мамів і татусів. Та ось закінчилась урочиста лінійка, і маленькі школярики поспішають на свій перший урок. За дітьми поспішають дорослі. Вони теж хвилюються: чи впораються їхні діти із нелегким випробуванням – початком навчання у школі.

Ось починається перший урок «Ми - маленькі школярі». У класі гостей втричі більше, ніж дітей. Але школяриків це не лякає, адже це все їх рідні. Діти старанно працюють, діляться спогадами про літо. У кінці уроку всі разом створили веселе сонечко з промінчиками–долоньками. А після уроку, як справжні іменинники, першачки поласували тортом, який їм піднесли батьки, щоб навчання у школі було легким і веселим. З цікавістю першокласники розглядали подарунки, які отримали від одинадцятикласників та ТОВ «Красилівське».

/Files/images/1_veresnya/DSC04791.JPGТож в добру путь, маленькі школярики. Успіхів у нелегкій праці – опануванні знаннями, ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!

Халупа І.В., класовод 1 класу

Кiлькiсть переглядiв: 131

Коментарi