• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Акції від соціально-психологічної служби

Акції від соціально-психологічної служби

2016-09-14

14 вересня у Красилівському НВК були проведені акції «Ми обираємо життя» та «День позитиву», спрямовані на усвідомлення цінності життя.

Основною метою акції було донести інформацію про те, наскільки наше життя є важливим, неповторним.

/Files/images/svyata/SAM_3450.JPG У ході проведення заходу учні брали активну участь у різноманітних завданнях, а саме: мали можливість відобразити у вигляді малюнка те, що для них є життєвими цінностями, продовжити фразу «Я люблю своє життя за те, що…».

Цікавим і різноманітним був плакат «Веселі долоньки», на якому учасники акції обводили свої долоні різними кольорами, цим самим голосуючи за життя.

Не менш цікавими були і вислови дітей про життя. Наприклад, «життя не як зебра , а як веселка, кожен день наповнений яскравими моментами», «життя – воно тому й життя, що вміє все: і страждати , і радіти» та інші.

/Files/images/svyata/SAM_3445.JPGТакож функціонувала чарівна скринька «Яким сьогодні буде день?», з якої учні з радістю дізнавалися про свої приємні очікування. А ще дітей зачаровувала наша «Позитивна провидиця», яка передбачала щасливе і сповнене радості майбутнє.

Забудько О. М., соціальний педагог

Волинець Г.В., практичний психолог

Кiлькiсть переглядiв: 81

Коментарi