• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Урочистості до Дня захисника Вітчизни

Урочистості до Дня захисника Вітчизни

2013-02-23

/Files/images/DSCN7614.jpg

Головним завданням кожного юнака є захист Батьківщини від ворогів, вияв глибокого патріотизму, спрямованого на благополуччя і розквіт держави. Вшанування мужності, відваги, надійності чоловіків відбувається 23 лютого в День захисника Вітчизни.

У нашому навчально-виховному комплексі відбувся ряд заходів по відзначенню цього свята. Присутнім у залі нагадали учні І-Т курсу про історію та нелегкий шлях становлення Радянської Армії, про її переможну ходу шляхами Громадянської, Великої Вітчизняної, Афганської воєн.

Змістовною та цікавою була зустріч учнів 1-11 класів із представниками військової частини А-1232 м.Білої Церкви. Військові розповіли про особливості функціонування сучасної контрактної армії, вказали на її переваги та пріоритетні напрямки роботи. Доповнив їхню розповідь яскравий кінофільм про Білоцерківську військову частину.

Найбільш хвилюючим був момент вручення юнакам ІІ-Т курсу приписних посвідчень. Це ще раз підтверджує їх готовність бути призваними до лав української армії і стояти на захисті нашої держави.

Педагог-організатор

Буцман О.Г.

Кiлькiсть переглядiв: 98

Коментарi