• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Гордість Ставищенського району – митці рідного слова

Гордість Ставищенського району – митці рідного слова

2013-03-22

/Files/images/P3221130.JPG

У рамках відзначення 90-річчя Ставищенського району учнями початкових класів було проведено ряд заходів. Зокрема, усний журнал «Митці рідного слова». Діти підготували відомості про життєвий шлях поетів нашого краю, декламували їхні твори. Адже у їхніх віршах, піснях відтворено любов до отчого краю, матері, природи, безмежну любов до України. Вірші Т.Альмужної й Т.Іванчук, наших землячок, задушевно лунали із вуст Т.Дудник, В.Кучера, А.Чехової, А.Альмужної, І.Деркач, К.Щербини, А.Балуци.

Про веселку-надію, ніжність і доброту, про любов до дітей, до рідної землі діти дізналися із поезій О.Тисячного, які прозвучали у виконанні Д.Руденко, Д.Забудько, С.Костюкевича, Р.Приліпи.

Що поезія – квіти душі, учні дізналися із творів О.Пустовгар. Відчути це допомогли Н.Орлівський, А.Бачинський, які майстерно прочитали її вірші.

А ще учні познайомилися із поетичною діяльністю Г.Пастушенко, А.Орел, В.Палій, Л.Чуприни, П.Ясінського, Г.Грабов’юка. Їхній талант вражає красою поетичного слова, оригінальністю й глибиною думок. У виконанні А.Барганівської, Т.Мамченко, Ю.Святини, Д.Кушніра, Д.Гінди, О.Логвинової, Т.Мельника прозвучали їхні вірші.

Та поряд із цим учні показали свої художні здібності у конкурсі малюнків «Мій рідний край».

Щоб краще дізнатися про історію створення Ставищенського району, в кожному кабінеті початкових класів було виготовлено інформаційний куточок «Край, де ми живем, Ставищенщиною зовем».

Класоводи 1-4 класів

Кiлькiсть переглядiв: 84

Коментарi