Зустріч із випускниками-студентами

2017-01-26

/Files/images/svyata/Випускники.jpg

Традиційною стала у НВК зустріч учнів-старшокласників із випускниками-студентами, яка має на меті профорієнтаційний характер. Цьогоріч ця урочиста подія відбулася 26 січня й проклала до актового залу закладу стежину для 14 колишніх випускників.

Гості згадали шкільні роки – роки перемог, дружби, радості, роки перших розчарувань та невдач, роки невиповнених надій, роки здійснення мрій, роки найкращих спогадів, аж до щему в серці.

Ведуча свята, класний керівник ІІ-М курсу (11 класу), учитель фізичної культури Пужко Т.І., запросила студентів до відкритого діалогу за круглим столом..

Цікавими та відвертими були виступи гостей, вони розповідали про себе та навчальні заклади, в яких здобувають освіту, ділилися із старшокласниками особливостями навчання у вузах, перевагами та вказували на перспективи, які відкриваються перед ними. Бажали студенти майбутнім випускникам вірити в себе та не гаяти даремно часу, який у них ще є для підготовки до ЗНО та вступу.

Щиро подякувала за візит усім випускникам-студентам директор НВК Медведська Н.О. і висловила надію, що такі зустрічі будуть щорічними, що завжди заклад радий бачити усіх, хто колись навчався у стінах навчально-виховного комплексу.

Кiлькiсть переглядiв: 179

Коментарi