Вітаємо Діану з достойною перемогою!

2017-04-01

/Files/images/foto_obdarovanih_dtey/DSC_5154_.JPG

Із 27 по 31 березня 2017 року у м. Кропивницькому відбувся ІV етап ХLIV Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії, урочисте відкриття якої відбулося на базі державного навчального закладу «Кіровоградський професійний ліцей імені Героя Радянського Союзу О. С. Єгорова».

Благодатна земля Кіровоградщини гостинно зустрічала талановиту, допитливу, обдаровану молодь, яка робить перші серйозні кроки у географічній науці. Гучними оплесками зустріли команди з 24 областей та міста Києва.

Географія є не тільки джерелом нових відомостей про Землю, а й основою для формування світогляду, набуття умінь дбайливо господарювати та жити у злагоді з природою, виховання любові до рідного краю. Учасники олімпіади – це майбутні науковці, від успіхів і перемог яких залежить розв’язання багатьох географічних проблем сучасності.

Талановиту шкільну молодь, майбутню інтелектуальну еліту України, якій примножувати славу нашої держави в третьому тисячолітті, вітали посадові особи: перший заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Петрович Коваленко, начальник управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації, кандидат історичних наук Володимир Петрович Таборанський, директор комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського», заслужений працівник освіти України Людмила Вікторівна Корецька, голова журі фінального етапу ХLІV Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії Ярослав Богданович Олійник, декан Київського національного університету імені Тараса Шевченка, професор, доктор економічних наук.

Учасники урочистостей відкриття конкурсу здійснили дивовижну «Подорож планетою Земля», віртуально відвідали найцікавіші куточки нашої планети. Познайомитися з танцювальними традиціями народів їм допомогли творчі танцювальні колективи.

Конкурсні випробування учасників ХLIV Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії відбувалися на базі комунального закладу «Навчально-виховний комплекс «Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 26 – дошкільний навчальний заклад – дитячий юнацький центр «Зорецвіт» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» у два етапи: 28 березня учні виконували завдання теоретичного туру, а 29 березня - практичного.

Для учасників IV етапу ХLIV Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії проведені захоплюючі оглядові екскурсії за різними тематичними маршрутами, які включали відвідування історичних місць центральної частини міста Кропивницького, яке зберегло затишок і красу, створену ще в XIX столітті, і примножене творіннями сучасників. Гості дізналися про історію міста відвідавши обласний краєзнавчий музей. Екскурсії здійснювалися у супроводі кваліфікованих екскурсоводів.

31 березня 2017року на базі Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат – школа мистецтв) відбулось урочисте закриття ХLIV Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії. У фінальному етапі олімпіади брали участь 143 учасники, а разом з ними 38 керівників команд та 45 членів журі й оргкомітету, які завітали на Кіровоградщину з усіх куточків країни.

Учні-учасники олімпіади мали можливість виявити ґрунтовні знання з географії, свою творчість, блискучу ерудицію, наполегливість та волю до перемоги.

За результатамиХLIV Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії нагороджено:

дипломами І ступеня – 10 учасників;

дипломами ІІ ступеня – 22 учасники;

дипломами ІІІ ступеня – 41 учасник.

Учасником IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії була і Шарандак Діана Юріївна, учениця ІІ-М курсу (11-М класу), яку під час урочистого закриття олімпіади нагороджено дипломом II ступеня. Ми щиро вітаємо наполегливу, відповідальну, допитливу, творчу та неординарну Діану з великою перемогою. Також наші привітання й для наставника, ініціативного координатора підготовки старшокласниці з географії учителю закладу Кравцю Сергію Вікторовичу.

/Files/images/foto_obdarovanih_dtey/Шарандак Діана з наставником, учителем-методистом Кравцем С.В..jpg

Висловлюємо вдячність батькам за підтримку та розуміння у здійсненні такої важливої справи. А ліцеїстці - нових перемог, здійснення задумів та успішного складання ЗНО та вступу до вищого навчального закладу.

Кравець П.О.,

заступник директора з НВР
Кiлькiсть переглядiв: 290

Коментарi