Засідання педагогічної студії

2017-10-27

/Files/images/sport/IMG_20171027_100041.jpg

27 жовтня на базі нашого навчального закладу відбулося засідання педагогічної студії учителів фізичної культури та початкового навчання району з теми «Розвиток творчого потенціалу вчителя фізичної культури у підготовці до професійних і фахових конкурсів», керівником якого є вчитель Пужко Т.І.

У ході засідання педагогічної студії Тетяна Іванівна провела навчальне заняття у 4 класі з теми «Вправи на опанування навичками володіння м’ячем» (комбінований урок з елементами тренінгу).

Члени студії взяли участь у методичному діалозі «Рухливі ігри на уроках фізичної культури», поділившись власним досвідом та відзначивши цікаві ігри, які вони побачили на уроці в 4 класі.

Також Пужко Т.І. поділилася досвідом роботи з підготовки та участі у професійних і фахових конкурсах, продемонструвала власні напрацювання з позакласної роботи в початковій школі, представила відеоматеріали шкільних флешмобів.

Педагог звернула увагу на матеріали, які представила на Всеукраїнському конкурсі «Учитель року-2018» у номінації «Фізична культура», зокрема відеопрезентацію власного досвіду, подану на професійний конкурс.

Методист РМК Добровольський В.В. розповів про творчий потенціал учителя фізичної культури у підготовці до професійних і фахових конкурсів.

Загалом засідання педагогічної студії пройшло продуктивно, корисно, пізнавально, члени зібрання високо оцінили проведений Пужко Т.І. урок та представлений досвід роботи.

Кравець П.О.,заступник директора з НВР

Кiлькiсть переглядiв: 218

Коментарi