Вітали працівників освіти

2017-10-02

/Files/images/svyata/P9290216.JPG

З-поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.

29 вересня у Красилівському НВК було гамірно. Із самого ранку учні ІІ-М курсу з нетерпінням виглядали учителів, щоб привітати з професійним святом – Днем учителя. Це був один із небагатьох днів у навчальному році, коли дітвора прибігла до школи ще задовго до шкільного дзвінка.

Цього осіннього сонячного дня до нашого навчального закладу завітали гості – ветерани педагогічної ниви, які присвятили все своє життя роботі з дітьми.

Уроки пролетіли так швидко, що всі подекуди здивовано дивилися на годинники. Але це не було помилкою: всіх учителів чекав ще один сюрприз – святковий концерт з нагоди свята.

Завдяки учням-випускникам актова зала перетворилася на кафе «Зошит у клітинку». На вході педагогів чекали адміністратор та офіціант, які люб’язно проводжали відвідувачів до столиків. Саме вони були ведучими свята і частували гостей святковим меню, до якого увійшли:кава по-італійськи (сценка у виконанні Кучера Владислава і Альмужної Анни), «Віденський» напій (вальс від ІІ-М курсу), борщ «Шкільні історії» (сценки від учнів 2 класу), солянка «Перша вчителька» (пісня від Полотняк Анастасії), печеня по-учнівськи «Шошокало» (гумореска у виконанні Мацоли Назарія), асорті «Арабіка» (танець від учнів 4 класу), тістечко «Контрольна» (сценка від учнів ІІ-М курсу), торт «Побажання» (пісня у виконанні Дудник Таїсії), а також усіх «пригостила» своєю пісенькою найменша кухарочка Ільніцька Меланія.

Школярі дуже хвилювалися. Адже для деяких із них вихід на «велику» шкільну сцену був уперше. Багато пісень, танців, жартів та кумедних сценок змушували глядачів у залі посміхатися і гучно аплодувати.

Маємо надію, що гарний настрій, який подарували учні відвідувачам кафе у цей святковий день, залишиться з ними на весь навчальний рік.

P.S. Хочемо подякувати Альмужній Н.П., Халупі І.В., Забудько Н.М., Порхун Н.Ф. та Баранівській Н.П. за допомогу у підготовці свята.

Дудник Т.В., класний керівник ІІ-М курсу (11-М класу)

Кiлькiсть переглядiв: 120

Коментарi