Живи, книго!

2017-10-25

/Files/images/book20.gif

Відповідно до плану роботи шкільної бібліотеки, з метою бережливого і відповідального ставлення до книг 25.10.2017 року було проведено рейд-перевірку підручників.

У результаті огляду встановлено, що найкраще доглядають свої підручники учні 1 та 4 класів. Ці книголюби можуть бути прикладом для учнів всієї школи.

Серед учнів 5-11 класів, слід відмітити належний стан збереження підручників школярами 7 та 9 класів. Восьмикласники теж користуються новими підручниками, але не всі учні їх бережно використовують, серед недоліків - відсутність обкладинок, закладинок і підписів, кому належить підручник. На момент перевірки підручників учнів 10 класу їх наявність складала менше ніж 50%. Тому зробити повний висновок про стан збереження було неможливо. Допомогу у проведенні рейду надали члени активу бібліотеки.

Дорогі діти! Держава витрачає багато коштів для того, щоб ви мали безкоштовні підручники. Пам’ятайте: підручник повинен служити учневі не менше 5 років і бути чистим та цілим. Бережіть та своєчасно повертайте підручники у бібліотеку у відмінному стані, бо на них чекають молодші товариші-школярі.

Марчук А.М., бібліотекар

Кiлькiсть переглядiв: 162

Коментарi