• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Звіт про проведення Всеукраїнського тижня права

Звіт про проведення Всеукраїнського тижня права

2017-12-15

/Files/images/nformatsyno-pznavaln_godini/tijden_prava_2017/IMG_20171214_082531.jpg

Проведення Всеукраїнського тижня права є ефективним засобом підвищення пізнавального інтересу до вивчення правознавства.

/Files/images/nformatsyno-pznavaln_godini/tijden_prava_2017/IMG_20171213_125255.jpgОдним із завдань сучасної шкільної правової освіти є вміння учня орієнтуватися у величезному потоці інформації. Навчити цього лише на уроках правознавства просто неможливо, тому у Красисилівському НВК щорічно проводиться Всеукраїнський тиждень права, який включає в себе комплекс різноманітних форм позакласної роботи.

Основною метою тижня було:

· підвищити інтерес учнів до правознавства;

· розширити і поглибити знання учнів з даного предмета;

· створювати сприятливі умови для застосування знань та вмінь у нестандартних ігрових ситуаціях.

/Files/images/nformatsyno-pznavaln_godini/tijden_prava_2017/IMG_20171213_125322.jpgПроведення тижня права було спрямовано на те, щоб поглибити знання учнівської молоді про їх права, зазначені в державних документах, зокрема в Конституції України.

Так у рамках тижня були проведені заходи, спрямовані на забезпечення захисту прав дитини. Оформлено стенд «Правовий бюлетень», пройшов конкурс малюнків між учнями початкових класів на тему «Мої права».

Для учнів 9-10 класів був проведений турнір правознавців, а також учні переглянули документальний фільм «Діти за гратами», обговоривши його сюжет та проблеми.

Крім того, школярі НВК мали можливість ознайомитися із додатковою літературою на правову тематику, яка була представлена під час виставки правових книг.

Великий обсяг інформації учні отримали на інформаційно-пізнавальній годині «Права дитини», яку підготували учні 8-10 класів.

У класних колективах були проведені години спілкування на правову тематику.

Кiлькiсть переглядiв: 353

Коментарi