• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Є місце подвигу не тільки в дні війни...

Є місце подвигу не тільки в дні війни...

2017-12-12

/Files/images/nformatsyno-pznavaln_godini/IMG_20171212_082813.jpg

12 грудня учні 9 класу провели усний журнал з теми: "Є місце подвигу не тільки в дні війни...", присвячений Дню вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Діти нагадали присутнім, що указом президента України №945 від 10 листопада 2006 року 14 грудня встановлено Днем вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

На мить, дев᾿ятикласники повернули всіх слухачів у ті страшні дні, коли сталося лихо. Разом із пожежниками та черговими станції рятували четвертий реактор на ЧАЕС. Дізналися присутні і про односельчан, які також працювали на ліквідації наслідків аварії.

Хвилиною мовчання вшанували пам᾿ять усіх учасників тієї страшної катастрофи, яких немає вже сьогодні серед нас, які захистили собою не тільки Україну, а й усе людство.

Час не заколисує рани. Не минув біль Чорнобиля. Щодня, щохвилини волає він численними проблемами у різних сферах суспільства, у долях мільйонів людей.

І наш святий обов᾿язок сьогодні - пам᾿ятати про кожного, чию долю обпік чорнобильський вогонь, пам᾿ятати про тих, хто віддав життя, захищаючи планету.

Кiлькiсть переглядiв: 234

Коментарi