Ними пишається шкільна родина

2018-01-25

/Files/images/svyata/IMG_20180125_190315.jpg

Щороку у січні Красилівський НВК гостинно відчиняє двері, запрошуючи випускників-студентів у рідні стіни на вечір-зустріч. Незважаючи на люті морози, глибокі намети снігу, пронизливий холодний вітер, у коридорах закладу можна зігрітися усмішками, жартами та спогадами про шкільні роки колишніх учнів.

Цьогоріч на святі були присутні 13 випускників, які закінчили школу у 2014, 2015, 2016 та 2017 роках. Так співпало, що зустріч відбулася 25 січня у День студента, і учні та вчителі мали нагоду привітати гостей зі святом.

Сама зустріч відбулася у формі інспекції випусків, під час якої випускники, беручи участь у різноманітних конкурсах і випробуваннях, розповідали про себе, про навчальний заклад, у якому здобувають освіту, давали поради майбутнім випускникам, ділилися власним досвідом, а також висловлювали вдячність своїм учителям-наставникам. Підсилювали емоції і враження гостей під час вечора відеопрезентації про шкільне життя кожного із випусків.

Під час проведення святкової зустрічі випускників вітали номерами художньої самодіяльності учні ІІ-М курсу, учениця 9 класу Лавренюк Дар’я, учениця 8 класу Альмужна Анна та учень І-М курсу Кравчук Олександр.

/Files/images/svyata/IMG_20180125_190244.jpg

Кожен із присутніх мимоволі поринув у безтурботні шкільні будні і уявно пережив ще раз найяскравіші моменти навчання. Хоча вони і залишили улюблену парту і вже навчаються у вищих навчальних закладах, та усіх їх завжди будуть об’єднувати класні вчителі, незабутні уроки, шалені перерви, веселі концерти, цікаві екскурсії, які залишаться в пам’яті назавжди.Не забувайте рідної школи, повертайтеся сюди знову і знову, адже тут радітимуть вам завжди, навіть якщо ви вже дорослі.

Кiлькiсть переглядiв: 209

Коментарi