• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відповідальна місія агітбригади 9 класу

Відповідальна місія агітбригади 9 класу

2018-03-22

/Files/images/svyata/P3210292.JPG

У житті кожної людини буває такий період, коли їй необхідно визначити свій подальший життєвий шлях, зробити вибір долі й нести відповідальність за цей вибір.

До таких роздумів спонукає час учнів 9 класів, які уже за крок до самостійного життя. Саме такій меті була підпорядкована робота агітбригади учнів 9 класу нашого закладу, яка відбувалася 21 березня 2018 року. Радо зустрічали нашу агітбригаду учні 9-х класів Ясенівської ЗОШ І-ІІ ступенів, Брилівського НВК, Станіславчицького НВК.

Інформацію про Красилівський НВК, його коротку історію, широкі можливості для забезпечення ефективного вивчення предметів, особливо математики, переваги у виборі факультативів для підготовки до ЗНО, зустрічі із представниками вищих навчальних закладів з метою вибору майбутньої професії доносили до слухачів дев’ятикласники Логвинова Олена, Лавренюк Дар᾿я, Щербина Костянтин.

Доповненням до сказаного учнями були подаровані школам візитки про наш заклад, січневий та лютневий випуски шкільної газети «Сяйво», продемонстрували короткий відеофільм про роботу НВК.

Приємно, що усі навчальні заклади радо зустрічали дев᾿ятикласників, були уважними слухачами, цікавилися прослуханою інформацією. Маємо надію, що проведена робота допоможе учням відвіданих шкіл зробити правильний вибір по закінченню 9 класу. А двері Красилівського НВК завжди відкриті для всіх охочих здобути якісну освіту.

Кравець П.О.,

заступник директора з НВР

Кiлькiсть переглядiв: 138

Коментарi