• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вітаємо з початком нового навчального року у Новій українській школі!

Вітаємо з початком нового навчального року у Новій українській школі!

2018-09-03

1 вересня - День знань - особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі привітання і кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвоника. У цей день від усієї душі хочеться побажати успіхів у навчанні та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження.

День, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас, день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням - до своєї другої домівки...

Ось і цього року 1 вересня шкільне подвір᾿я наповнилося радісним гомоном. Як і зазвичай, для одинадцятикласників і першокласників це свято було особливим.

Малеча вступила у велику шкільну родину, тримаючи за руку випускників, кожен із яких розумів, що залишається остання нагода, щоб надолужити, примножити свої знання, реалізувати й розкрити себе якнайповніше. А першокласники із ще не зовсім зрозумілими їм почуттями трепету роблять свій перший крок на великому шляху до знань.

Цьогоріч для восьми першачків, які переступили поріг нашого закладу освіти, розпочнеться цікаве шкільне життя у Новій українській школі. Саме для них було створено сучасний освітній простір у класній кімнаті, саме для них ТОВ «Інтерагроінвест», ТОВ «Красилівське», а також батьки підготували багато подарунків.

У черговий раз на свято завітали шановні гості: Альмужна Т.А., голова села, Яременко М.А., директор дитячого будинку «Світанок», ветерани освітянської ниви Швець Г.М., Кравчук К.Я., Кулібаба Н.Г., Ваганов Л.Л., Забудько Н.М. Зі словами привітань до всіх учнів та батьків звернулися директор НВК Медведська Н.О., гості та батьки першокласників.

Свято промайнуло швидко, яскраво й урочисто. Здавалося, ще жодного разу Гімн України не звучав так урочисто, сплітаючи в одне ціле багатоголосся дітей, батьків, учителів.

Вітаємо всіх із початком нового навчального року, вдалого підйому сходинками знань і бажаємо нових досягнень та перемог!

Баранівська Н.П., учитель

початкових класів

Кiлькiсть переглядiв: 172

Коментарi