• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Акції "День позитиву" та "Ми обираємо життя"

Акції "День позитиву" та "Ми обираємо життя"

2018-09-17

17 вересня у рамках акцій «День позитиву» та «Ми обираємо життя» пройшли різноманітні заходи, які створили веселу і доброзичливу атмосферу в закладі освіти.

Проведені акції мали на меті звернути увагу на важливість життя кожної людини, а також підбадьорити кожного. Головною умовою акції була радісна посмішка.

У цей день кожен учень ділився своїм рецептом щастя, висловлював думку про те , за що він любить життя. А скринька передбачень подарувала учасникам акції впевненість у завтрашньому дні.

Завдяки «майстрам малювання» на долонях усіх бажаючих з’являлися смайлики, сонечка та сердечка, як символи радості і світла.

Кульмінацією акції стало створення «Колекції теплих слів», де усі бажаючі записували слова та вирази, від яких на душі стає тепліше, які змушують радіти життю і бачити все прекрасне навколо себе.

Отже, кожен учасник акції став частинкою одного цілого, тим самим стверджуючи, що життя прекрасне . Адже сучасні діти потребують більшої уваги дорослих, вони тільки зовні справляють враження незалежних і самостійних, а «всередині» хлопці й дівчата дуже вразливі й болісно реагують на життєві негаразди.

Забудько О.М., соціальний педагог

Кiлькiсть переглядiв: 142

Коментарi