Вітаємо!

2018-10-17

/Files/images/svyata/IMG-bef835905ddce9e17f7b7a06d5b7c991-V.jpg

З метою розширення знань учнів про Європу і країни, що входять до складу Європейського Союзу, виховання поваги до національних, культурних надбань європейських народів 16 жовтня на базі районного центру дитячої та юнацької творчості було проведено експрес-гру "Галопом по Європі" за напрямком "Почни з себе" районної асоціації дитячих організацій Ставищенщини "Крона". Наш заклад освіти представляла команда учнів 8 та 9 класів, а саме: Мамченко Т., Альмужна А., Кучер В., Забудько Д., Дудник Т.

Під час експрес-гри учні мандрували по станціях-зупинках, на яких виконували тематичні завдання та давали відповіді на запитання. Цікавою була розповідь про європейську країну Англію, яку учні закладу представляли і за найзмістовнішу, найкреативнішу та найхаризматичнішу презентацію якої були нагороджені грамотою.

Загалом виступ нашої команди був достойно оцінений поважним журі. Серед команд інших шкіл району учні нашого закладу освіти посіли почесне ІІ місце, за що були нагороджені грамотою. Вітаємо учасників гри із досягненням та бажаємо нових та ще кращих результатів.

Кiлькiсть переглядiв: 149

Коментарi