ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

2018-12-06

/Files/images/nformatsyno-pznavaln_godini/IMG_20181206_082740.jpg

Щорічно ми відзначаємо 6 грудня День Збройних сил України. Українська армія! Шлях її утворення та формування такий же непростий, як і становлення самостійної держави України. Українські січові стрільці, Галицька армія, армія Української Народної Республіки, Українська повстанська армія, Збройні сили України – так у свій час називалося українське військо, яке було призване боронити націю.

Зараз Україна - незалежна держава. Українські збройні сили покликані охороняти рідну землю. І служать наші хлопці сьогодні Батьківщині. Навіки в нашій пам’яті закарбувались імена героїв Небесної Сотні, які душу й тіло положили за нашу свободу у лютому 2014 року. І сьогодні на Сході України гримлять нові постріли і вибухи гранат, де гинуть найкращі сини України, наші доблесні захисники. Про все це із гордістю та пекучим болем розповіли учням та вчителям навчально-виховного комплексу учні 9 класу. Діти наголосили, що «служу на вірність народу України» – це не просто слова з присяги – це героїзм, це мужність, це непохитність, які дарують нам усім впевненість у завтрашньому дні. Дев’ятикласники запевнили прочитаними поезіями, що сьогодні патріотизм і гідність, шляхетність і милосердя, добро і любов мають бути основою нашого життя.

У кінці інформаційної години усі присутні в актовій залі схилили голови перед світлою пам’яттю тих лицарів, котрі в далекі роки стали на смертельну боротьбу з ненависним ворогом , і тих воїнів, які в наш час загинули за волю України.

Кравець С.В., класний керівник 9 класу

Кiлькiсть переглядiв: 191

Коментарi