ДИТЯЧІ МРІЇ ЗДІЙСНЮЮТЬСЯ!

2018-12-19

Із першим снігом і морозом приходять в Україну зимові свята. Найулюбленішим і найрадіснішим та очікуваним дітлахами є свято покровителя дітей і мандрівників День Святого Миколая.

Напередодні свята учні писали листи до Святого, намагалися бути чемними і слухняними. Із нетерпінням очікували приходу Чудотворця.

І ось він, казковий Миколай, разом із помічниками янголятами, завітав до учнів початкових класів нашого закладу освіти. Добре, щедре, багате і по-справжньому родинне свято зібрало батьків, дідусів, бабусь, учнів та вчителів у теплій глядацькій залі, щоб переглянути театралізовану виставу «Світ казки». До дітей у гості, крім Святого Миколая прийшли казкові персонажі, сніжинки, іграшки, лісові звірята.

/Files/images/svyata/IMG_20181219_135312_BURST1.jpg

Маленькі артисти своїм виступом донесли до глядачів думку, що треба вірити в чудеса святих, і диво обовʼязково здійсниться. Діти вразили глядачів добре підготовленою програмою, що супроводжувалася бурхливими оплесками.

Найщиріші побажання нашим маленьким акторам, без яких не відбулося б це свято.

Та яке свято без подарунків? Дитячі мрії здійснюються!

Щиро дякуємо Кот Сніжані Олегівні за отримані подарунки, від яких на обличчях дітлахів зʼявилася щаслива усмішка, сонячна радість.

/Files/images/svyata/IMG_20181228_125919.jpg

Наслідуємо добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення, любові до ближніх.

Порхун Н.Ф., учитель 2 класу

Кiлькiсть переглядiв: 214

Коментарi