• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ПІДСУМКИ ДОСЯГНЕНЬ У ОЛІМПІАДАХ ТА КОНКУРСАХ

ПІДСУМКИ ДОСЯГНЕНЬ У ОЛІМПІАДАХ ТА КОНКУРСАХ

2019-02-25

/Files/images/foto_obdarovanih_dtey/IMG-da52e02aba4d4f5ce0bb2cde9c2b2185-V.jpg

Дитина – не глек, який треба наповнити,

а світло, яке треба запалити

Народна мудрість


Красилівський НВК – це освітній заклад нового типу, в якому створено сприятливі умови не лише для формування компетентностей, необхідних для успішної самореалізації в суспільстві особистості, а й забезпечуються індивідуальні освітні потреби, інтереси учнів через залучення їх до участі у Всеукраїнських учнівських олімпіадах, інтелектуальних конкурсах, МАН України.

У цьому навчальному роціу ІІ (районному) етапі олімпіад із 14 навчальних предметів взяло участь 43 учні 6-11 класів закладу освіти.

За підсумками II етапу Всеукраїнських олімпіад із базових дисциплін переможцями було визначено: Пилипчука Дмитра (6 клас), Гінду Дениса (7 клас), Кобзар Катерину (8 клас) з математики, Кучера Владислава (9 клас) із біології, Дудник Таїсію (9 клас) із української мови і літератури та правознавства, Альмужну Анну (9 клас) із географії, Білецьку Юлію (10 клас) з історії, Маринчук Софію (ІІ-М курс) з математики.

Призерами цього ж етапу випробування стали такі школярі: Мамченко Т. (8 клас) ІІІ місце із української мови та літератури; Кучер В. (9 клас) ІІ місце із математики та трудового навчання, ІІІ місце із хімії; Альмужна А. (9 клас) ІІІ місце з історії; Дудник Т. (9 клас) ІІІ місце з інформаційних технологій, Мельник Т. (10 клас) ІІІ місце з інформаційних технологій; Дудник Б. (ІІ-М курс) ІІ місце з екології; Кирпиченко О. (ІІ-М курс) ІІІ місце з географії; Маринчук С. (ІІ-М курс) ІІІ місце з астрономії.

Варто зазначити, що переможцем з 4-ох предметів став учень 9 класу Кучер Владислав (з хімії – третє місце, з математики та трудового навчання – друге, з біології – перше); з 3-ох предметів учениця 9 класу Дудник Таїсія (з інформаційних технологій – третє місце, з української мови і літератури та правознавства – перше).

Із метою виявлення і підтримки обдарованої учнівської молоді, примноження інтелектуального потенціалу держави, підготовки майбутньої наукової зміни в районі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Ставищенського районного територіального відділення МАН України, в якому брали участь учениці 9 класу Альмужна А., Забудько Д. (секція історії, наукові керівники Коберник Я.В. та Забудько О.М. відповідно), представивши дослідження з тем «І.Мазепа – меценат української культури» (Альмужна А.) та «Українське козацтво як історико-національний феномен» (Забудько Д.), а також учениця ІІ-М курсу Маринчук С. (секція теоретична фізика, науковий керівник Дудник Т.В.) презентувала тему «Сучасність і перспективи розвитку вітроенергетики в Україні».

Переможцем стала Маринчук С. і представила своє дослідження у ІІ (обласному) етапі змагання. У загальному заліку учениця набрала 69 балів.

Варто відмітити, що у ІІ (районному) етапі ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови ім.П.Яцика перемогу здобули (І місце) Омельчук Анна (3 клас), Полотняк Анастасія (4 клас), призерами (ІІІ місце) стали Кузьменко Ульяна (5 клас), Яструб Дмитро (ІІ-М курс).

У ІІ (районному) етапі ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка переможцями (І місце) стали Дудник Таїсія (9 клас), Томченко Вікторія (5 клас), а Баранівська Анна (8 клас) стала призером (ІІІ місце).

У ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських предметних олімпіад із базових дисциплін у 2018/2019 навчальному році навчальний заклад представляли учні 9 класу Дудник Т., яка виборола ІІІ місце у олімпіаді з української мови та літератури, Кучер В., котрий посів ІІІ місце в олімпіаді з хімії, Альмужна А., що піднялася на ІІІ сходинку в олімпіаді з географії.

Завдяки систематичній і наполегливій роботі з обдарованими дітьми 12 педагогів закладу освіти підготували учнів, які стали переможцями у ІІ та ІІІ етапах олімпіад та конкурсів. Крім того, Коберник Ярослава Вікторівна, Лавренюк Світлана Павлівна, Дудник Тетяна Василівна підготували по 3 переможці; Яструб Леся Василівна, Полотняк Надія Володимирівна, Кравець Сергій Вікторович, Кравець Павлина Олександрівна, Грузинська Ольга Олексіївна – по 2. Висловлюємо вдячність Халупі Інні Василівні, Баранівській Надії Петрівні, Пилипенку Олександру Сергійовичу, Коваленко Людмилі Миколаївні, які також підготували переможців олімпіад та конкурсів.

Нехай серця талановитих педагогів горять любовʼю до дітей, а зернинки добра та мудрості, які вони сіють в душі своїх вихованців, проростають щедрою нивою людської гідності та високих досягнень.

Адміністрація НВК

Кiлькiсть переглядiв: 207

Коментарi