Віват, учителю, віват!

2019-10-04

/Files/images/den_uchitelya/Ла Страда.jpg

Згасло веселе барвисте літо. По вулицях легенькими павутинками клубочиться бабине літо, лоскочучи перехожих оксамитовим запахом. Повільно кружляє у повітрі багряний кленовий лист, стрункі берізки вдягли гаптовані золотом сукні, пишається своїм вбранням і калина... Це довгоочікувана осінь не пошкодувала своїх фарб для створення неперевершеної різнокольорової картини. А ще подарувала ця золотокоса красуня своїм місяцем жовтнем найвеличніше з усіх свят для школярів та їх наставників – День працівників освіти.

«Віват, учителю, віват!» - таким гаслом зустрічало святково прибране фойє закладу освіти педагогічних та технічних працівників 4 жовтня. Море осінніх квітів, подарованих дітьми вчителям, різнокольорових кульок, улаштувалося в довгі ряди світлого фойє школи. А ще такі щирі посмішки усіх учнів, а особливо одинадцятикласників, їх сердечні привітання та символічні букетики квітів-цукерок додали святкового настрою на цілий день.

Не менш цікавими були і уроки, проведені учнями 11 класу у 1-10 класах. Нарешті учні спробували себе у ролі вчителів та зрозуміли, наскільки нелегкою є вчительська праця.

/Files/images/den_uchitelya/IMG_20191004_131911.jpgТа найцікавішим у цей день було концертне дійство, підготовлене учнями закладу освіти. Як завжди, розпочала свято директор Наталія Олександрівна Медведська, висловивши подяку всім працівникам школи та побажавши нових перемог, здійснення планів та мрій, міцного здоров’я та оптимізму. Крім того, директор вручила подяки від департаменту освіти і науки КОДА за підготовку переможців ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад педагогам Кравець П.О., Кравцю С.В., Коваленко Л.М., привітала ще раз Волинець Г.В. та Альмужну Н.П., які отримали нагороди на районному освітянському святі. А учениці 10 класу Альмужній А.С. вручила сертифікат (ІІІ місце), який засвідчив її участь у Першому загальноукраїнському конкурсі наукових робіт з історії із нагоди 310-річниці Конституції Пилипа Орлика.

/Files/images/den_uchitelya/IMG_20191004_125050.jpg

Веселий настрій панував у залі, адже створювали його своїми довершеними виступами учні Білецька Ю., Дячок А., Плетяна Р., Лавренюк Д., Ткаченко Р., Вовкотруб В., Кобзар К. (11 клас), Горадзе Г. (10 клас), Полотняк А. (5 клас), Гулий В. (8 клас), учні 3-4 класів, танцювальний колектив «Ох, ці дівчата!». Вітання линули не лише на адресу всіх працівників закладу освіти, не оминули увагою учні 11 класу і ветеранів педагогічної ниви, подарувавши їм яскраві осінні квіти.

/Files/images/den_uchitelya/IMG_20191004_130150.jpg

/Files/images/den_uchitelya/IMG_20191004_125651.jpg

Урочисті фанфари дуже швидко сповістили про завершення святкового концерту. Усміхнені обличчя, букети квітів, подарунки від учнів 11 класу засвідчили, що свято вдалося на славу. Нехай ніколи не згасає світло душі твоєї, вчителю, а тепло серця до обраної професії, устремління та справи несуть у світ розум, красу, мир і злагоду.

Кiлькiсть переглядiв: 282

Коментарi