• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнський телевізійний Шевченківський урок

Всеукраїнський телевізійний Шевченківський урок

2013-09-02

/Files/images/DSCN8365.JPG

Учні Красилівського НВК взяли участь у Всеукраїнському телевізійному Шевченківському уроці, який відбувся 2 вересня. Це був пря­мий ефір із Київського на­ціонального університету імені Тараса Шевченка.

Спочатку до учнів звер­нувся Віктор Янукович. Президент привітав усіх із новим навчальним роком, наголосив на важливості вивчення творчості Тара­са Шевченка та закликав школярів сумлінно навча­тися.

Провів урок заступ­ник директора Інституту літератури ім. Т. Г. Шев­ченка НАН України Сергій Гальченко.

Учні нашого закладу впевнилися, що Шевченко є поетом світо­вого рівня й батьком укра­їнської нації. Своєю творчістю він домігся, щоб ніхто вже не говорив про існування «малоросійсько­го нарєчія», а знали, що є українська мова.

Дуже добре, що новий навчальний рік розпочався таким гарним уроком, присвяченим двох­сотріччю від дня народжен­ня Тараса Шевченка. Шев­ченко є прикладом для ба­гатьох із нас. Акцентує­мо увагу на тому, що вихо­вання дітей повинно базува­тися на його творчості. Дуже приємно, що сьогодні на Ки­ївщині активно викону­ються соціальні ініціативи Президента, які тісно пов'язані з навчальним про­цесом, вихованням підрос­таючого покоління.


На уроці також був присутній голова Ставищенської райдержадміністрації Д.І.Лимар, який привітав старшокласників із початком нового навчального року та побажав впевненого старту й успішного фінішу учням. Ліцеїсти теж мали можливість поділитися своїми думками щодо важливості постаті Т.Г.Шевченка в історії України та необхідності вивчення творчості геніального мислителя в школі.

Кравець П.О.,

заступник директора з НВР

Кiлькiсть переглядiв: 62

Коментарi