УРОК ДОБРОТИ

2020-10-06

У вівторок, 6 жовтня у ОЗО «Красилівський академічний ліцей» класними керівниками 1-11 класів класів було проведено «Урок доброти». Адже ця тема є найбільш актуальною для сучасного світу – світу нових технологій, коли живу істоту змінюють роботи.

/Files/images/svyata/urok_dobroti/IMG_20201006_082149 (1).jpgМета даного заходу полягала у тому, щоб донести до учнів, що доброта – найкраща риса характеру людини, і дбайливе ставлення один до одного є однією з її складових.

У всі часи були і є прекрасні люди, які в кожну хвилину готові прийти на допомогу, подати руку в біді, доглядають інвалідів, замінюють сиротам батьків, займаються меценатством. І роблять вони це не на показ, не для винагород і слави, а тому, що так велить їхня совість. Можна згадати матір Терезу, принцесу Діану, Індіру Ганді та інших людей, відомих своєю доброчинністю. Але якщо ми уважніше подивимося довкола, то впевнимося в тому, що такі люди живуть поряд і заслуговують на характеристику: «Людина, що творить добро».

/Files/images/svyata/urok_dobroti/IMG_20201006_081704.jpgМилосердя і добро – як два крила, на яких тримається людство. Ми часто чуємо ці слова і навіть вживаємо їх у мовленні, іноді не відчуваючи їх змісту. Лікування добротою потребують усі: хворі, самотні, благополучні,здорові і навіть ті люди, в яких душа черства і глуха до чужого горя. Лікування милосердям потрібне і тим, хто не бачить і не чує кривди, несправедливості, горя. Тому учителі на Уроці доброти прагнули донести своїм учням, що бути добрим, співчутливим та гуманним – це найкраща риса людини.

Забудько О.М.,

класний керівник 6 класу

/Files/images/svyata/urok_dobroti/IMG_20201006_082149 (1).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 138

Коментарi