• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Розпочав роботу обласний майстер-клас учителя географії Кравця С.В.

Розпочав роботу обласний майстер-клас учителя географії Кравця С.В.

2020-11-18

/Files/images/metodichn_zahodi/8.png

/Files/images/metodichn_zahodi/фото 1.png18 листопада в режимі онлайн на платформі ZOOM відбулося перше заняття обласного майстер-класу Кравця Сергія Вікторовича, учителя географії Опорного закладу освіти «Красилівський академічний ліцей» Ставищенської районної ради Київської області з теми «Новітні технології навчання на уроках географії» .

У занятті взяли участь 17 учителів географії закладів загальної середньої освіти Київщини, Совенко Валерій Володимирович, завідувач відділу географії, економіки та краєзнавства КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів», координатор майстер-класу.

/Files/images/metodichn_zahodi/6.pngКерівник майстер-класу, учитель-методист Кравець Сергій Вікторович, ознайомив учасників із технологіями дистанційного навчання на уроках географії: засобами та інструментами, які варто використовувати під час організації навчально-пізнавальної діяльності у такому форматі.

Також Сергій Вікторович продемонстрував правила співробітництва і онлайн-комунікації на платформі Google Classroom та у сервісах Zoom, Google Meet, практично відтворивши роботу у цих застосунках.

/Files/images/metodichn_zahodi/5.pngСовенко Валерій Володимирович окреслив педагогічний портрет керівника майстер-класу, розкрив особливості алгоритму розробки заняття з географії для дистанційного навчання, презентував зразок уроку з використанням технологій дистанційного навчання.

Учасники обговорили концепцію створення педагогічного продукту, отримали завдання із поясненням і коментарями від автора та координатора майстер-класу, тому працюватимуть далі над його виконанням.

На завершення учасники висловили щиру подяку організаторам заняття за продуктивне спілкування та створену атмосферу взаємопідтримки, доброзичливості.

Кiлькiсть переглядiв: 144

Коментарi