• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Майстер-клас «Новітні технології навчання на уроках географії»

Майстер-клас «Новітні технології навчання на уроках географії»

2021-02-03

Сьогодні пріоритетним завданням в роботі вчителя географії є формування в учнів географічної компетентності. Реалізувати це завдання можна через активне використання в освітньому процесі новітніх технологій навчання.Переконатися в цьому змоглиучителі географії закладів загальної середньої освіти Київщини, вдруге долучившись до заняття обласного майстер-класуСергія Кравця, учителя географії Опорного закладу освіти «Красилівський академічний ліцей» Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області, яке відбулося 3 лютого в режимі онлайн на платформі ZOOM.

/Files/images/metodichn_zahodi/15.png

18 учасників майстер-класу мали можливість набути практичних навичок у організації роботи з підготовки здобувачів освіти до ЗНО з географії, зокрема використанні освітніх Web-ресурсів як важливих засобів формування географічних компетентностей та набуття практичних навичок.

/Files/images/metodichn_zahodi/20.png

Також педагоги обговорили особливості використання творчих завдань і вправ із предмета в освітній діяльності та отримали поради від керівника майстер-класу Сергія Кравця. Координував роботу майстер-класу завідувач відділу географії, економіки та краєзнавства КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» Валерій Совенко.

Продуктивне професійне спілкування дало можливість учасникам майстер-класу поповнити свої педагогічні кейси новими практичними ідеями, завершити виконання творчого домашнього завдання.

Кiлькiсть переглядiв: 105

Коментарi