ПОЕЗІЯ – ЦЕ ЛІКИ ДЛЯ ДУШІ…

2021-02-26

Поезію Ганни Чубач люблять і дорослі і малі. Зірка авторки засвітилася в українській поезії у 1960-ті. Молола, обдарована поетеса отримала високу оцінку у товаристві досвідчених письменників. Нині важко повірити в те, що Ганну Чубач прийняли до Спілки письменників, коли вона була авторкою лише однієї поетичної збірки «Журавка». Так високо оцінили її творчість досвідчені майстри слова.

У поетичному доробку поетеси понад 300 музичних творів, де вона не лише автор віршів, а й пробує сама писати до них музику.

Ганна Чубач за життя презентувала близько 60 книжок для дорослих і дітей, котрі мають велику популярність серед читачів.

У лютому КОКПНЗ «Мала академія наук» запросила шанувальників поетичного слова до віртуальної літературної студії «Журавка з подільського жита», приуроченої 80-річчю з дня народження Ганни Чубач, української поетеси, заслуженого діяча мистецтв України, членкині Національної спілки письменників України.

Наш заклад освіти гідно представили юні декламатори: Ільніцька Меланія, 4 клас, читала вірш «Біла чапля», Альмужна Анастасія, 7 клас, декламувала баладу «Білі лебеді летіли», Альмужна Анна, 11 клас, представила поезію Г.Чубач «Ровесникам».

Ми безмежно вдячні юним декламаторам за любов до поетичного слова!

Грузинська О.О., учитель

української мови та літератури

Кiлькiсть переглядiв: 104

Коментарi