Зустріч з воїнами-танкістами

2013-09-06

У першу неділю вересня в Україні щорічно відзначається свято День танкіста. Вже стало гарною традицією, що учні нашого навчального закладу запрошуються Головою президії Київської організації ветеранів війни і групи ветеранів 6 гвардійської танкової армії для участі в урочистому мітингу по відзначенню Дня танкіста.

Вересневої неділі в м. Києві на площі біля меморіалу танка Т-34 зібралися ветерани-танкісти Великої Вітчизняної війни (1941-1945рр.), учасники бойових дій, воїни запасу, офіцери строкової служби, представники командування Збройних Сил України.

Делегація нашого навчального закладу також привітала присутніх із святом, і вручила ветеранам святковий духмяний коровай від Ставищенської землі, на якій була сформована 6 ГТА.

Разом із присутніми ми брали участь у покладанні квітів до танка-пам´ятника, фотографувалися із ветеранами війни.

Нам дуже цікаво було зустрітися з воїнами ГТА В.К.Плехановою, М.К. Лойко. Вони щиро дякували нам за збереження пам’яті про тих, хто захищав Батьківщину, та пригостили делегацію солодощами.

Із задоволенням ми спостерігали за вправами воїнів із багнетами, грою військового оркестру, вразив їхній професіоналізм, виправка, охайність, культура поведінки.

Але наша поїздка цим не обмежилася. Після урочистостей ми побували на екскурсії у музеї авіації, де побачили літаки різних модифікацій. Загалом подорож була пізнавальна, цікава, захоплююча.

Бецман О.Г.,

педагог-організатор

Кiлькiсть переглядiв: 82

Коментарi