"СПАСИБІ ВАМ, ЩО ВИ НА СВІТІ Є...."

2021-10-01

/Files/images/den_uchitelya/изображение_viber_2021-10-01_10-38-52-089.jpg

Учителем не кожен може бути,

Не кожне серце вміє говорить…

Учитель лише той, хто вміє чути,

Окрилити, навчити і любить.


Поволі падає золоте листя і вкриває задуману землю розкішним пухнастим килимом…

У такий осінній день 1 жовтня у стінах ОЗО «Красилівський академічний ліцей» відбувалося свято до Дня працівників освіти. Зранку вчителі переступили поріг школи під звуки шкільного вальсу і були приємно вражені увагою одинадцятикласників.

Протягом дня учні 11 класу продовжували дивувати педагогів. Так, вони провели у кожному класі по одному уроку самоврядування, а після уроків відбувся святковий концерт, де учні школи вітали своїх наставників цікавими художніми номерами. Щиро всі вітали і гостю свята Даценко Т., депутата обласної ради, яка завітала в заклад освіти з Почесною грамотою від Київської обласної ради відзначити Халупу І.В., учителя початкових класів за високий професіоналізм та плідну працю.

/Files/images/den_uchitelya/изображение_viber_2021-10-01_10-38-53-937.jpg

Найщирішими побажаннями вітала своїх колег та всіх працівників освіти директор опорного закладу освіти Н.О.Медведська. Не були обділені увагою і вчителі закладу, які перебувають на заслуженому відпочинку.

Дорогі вчителі! Нехай гарний настрій, який подарували учні вам у цей святковий день, залишиться з вами на весь навчальний рік. Посміхайтеся частіше - і всі негаразди минуть. Зі святом вас, міцного здоров’я багато терпіння, а також любові до своїх дітей та терпіння у Вашій нелегкій роботі!

Полотняк Н.В.,

класний керівник 11 класу

Кiлькiсть переглядiв: 41

Коментарi