• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Зустріч із факелоносцями “Олімпіади -80“

Зустріч із факелоносцями “Олімпіади -80“

2013-09-13

/Files/images/P9110095.JPG

Неперевершеною та незабутньою подією для учнівсько-педагогічного колективу Красилівського НВК стала зустріч із ветеранами спорту: Щербиною Анатолієм Іллічем - Заслуженим працівником фізичної культури і спорту, почесним працівником фізичної культури, Відмінником освіти України, ветераном спорту; Щербиною Оленою Гнатівною - Відмінником освіти України, методистом районного відділу освіти, ветераном спорту; Портненком Іваном Нікіфоровичем - Відмінником освіти України, ветераном спорту, ветераном праці, вчителем фізичної культури Ставищенського НВК №2; Паламарчуком Леонідом Афанасійовичем - ветераном спорту, ветераном праці, вчителем фізичної культури Красилівського НВК.

Дуже приємно, що учні нашого закладу мали унікальну можливість поспілкуватися із місцевими легендами спорту, адже серед них факелоносець «Олімпіади-80» Щербина А.І., який пройняв усіх присутніх у залі цікавою та захоплюючою розповіддю про те, як випала йому нагода нести вогонь «Олімпіади-80» територією Київщини у далекому 1980 році. Крім того, він поділився іншими подіями із свого цікавого спортивного життя. Анатолій Ілліч є прикладом для наслідування учнівській молоді, веде здоровий спосіб життя, займається моржуванням, не залишається осторонь різноманітних районних змагань. Не менш корисними були для школярів поради та розповіді від Олени Гнатівни, Івана Нікіфоровича та Леоніда Афанасійовича. На жаль, за браком часу учні не змогли задати усіх запитань, відповіді на які їх цікавили, зате всім бажаючим пощастило взяти автограф у гостей, сфотографуватися на пам’ять та отримати масу задоволення. По закінченню зустрічі кращі спортсмени школи подякували нашим гостям та подарували квіти.

Цікаво пройшов диспут «Найкращий олімпієць» про спортивні досягнення учнів Красилівського НВК 5-11 класів. На уроках фізичної культури учні пригадали про позитивний вплив фізичних вправ на організм, ознайомилися з факторами, що сприяють зміцненню здоров’я: харчування, гігієна, якісна питна вода, найпростіша перша допомога. Гордо назвали імена олімпійських чемпіонів незалежної України.

Пужко Т.І.,

вчитель фізичної культури

Кiлькiсть переглядiв: 134

Коментарi